Luftvärmepumpar upp till 130 m2

Luftvärmepumpar upp till 130 kvm

Beroende på storleken på ditt hus eller den lokal som du ska skaffa luftvärmepump till finns det flera saker som är viktiga att tänka på. Du har kanske redan en uppfattning om vilket eller vilka märken på marknaden som du gillar och det spelar förstås roll, det ska kännas rätt. Men du ska också fundera på saker som hög driftsäkerhet, användarvänlighet, effektivitet och hänsyn till klimat och plånbok.

Hög driftsäkerhet

Är det till ditt permanentboende du skaffar luftvärmepumpen kanske driftsäkerhet är en prioritet för dig. Vad händer om det blir strömavbrott hemma när du är på jobbet, eller på landstället dit det tar lång tid att åka!

Vissa luftvärmepumpar kan starta om sig själva efter ett strömavbrott och till vissa pumpar kan du genom fjärrstyrning i mobilen ha full kontroll på uppvärmningen. Se till exempel Panasonic HZ9RKE eller Mitsubishi FH25.

Panasonic HE9PKE passar för uppvärmning av ytor upp till 130 kvm.

Panasonic HZ9PKE.

Energi- och kostnadseffektiv

Vissa luftvärmepumpar är perfekta för fritidshuset där du spenderar mycket tid under kortare perioder och där temperaturen kan pendla mellan hög till låg.

När du inte är på plats behöver du underhållsvärme, gärna en sådan som tar hänsyn till din privatekonomi, men självklart även klimatet och dess inverkan på densamma. Ta en titt på Mitsubishi KJ25 eller Samsung Smart 9.

Det finns värmepumpar som arbetar steglöst för att justera innetemperaturen för att undvika stora svängningar och skiftningar i temperaturen, vilket gör dem både effektiva och energibesparande.

I vänstermenyn ser du vilka värmepumpar som passar perfekt för dig som ska utrusta en mindre villa eller ett fritidshus med en prisvärd luftvärmepump till bra kvalitet.

Mitsubishi KJ25 passar bra till hus upp till 130 kvm.

Mitsubishi KJ25.

Åkersberga

Huvudkontor
Smedbyvägen 8
184 32 Åkersberga
Växel: +46 (0) 8 664 09 00
kontakt(at)tech-north.se

Stockholm

Lokalkontor
Torkel Knutssonsgatan 35
118 49 Stockholm
+46 (0) 8 664 09 00
kontakt(at)tech-north.se

Bergslagen/Västra Mälardalen

Lokalkontor
Tuna 10
731 13 Kolsva
+46 (0) 72 062 78 83
kontakt(at)tech-north.se