Medlemskap och certifiering

Medlemskap och certifiering

Trygghet för dig. Nedan beskrivna medlemskap i Svenska Kyl & Värmepumpföreningen och vår certifiering av INCERT är en trygghet för dig som handlar av oss. Vi står också bakom Skattemyndighetens initiativ mot ROT-bedrägerier.

Medlem i Svenska Kyl & Värmepumpföreningen – SKVP

TechNorth Energilösningar AB är medlemmar i Svenska Kyl & VärmepumpföreningenVi är medlemmar i Svenska Kyl & Värmepumpföreningen. SKVP samlar aktörer inom kyl-, frys och värmepumpbranschen och kan på så sätt bevaka medlemmarnas intressen. Föreningen ger också bättre förutsättningar att driva viktiga frågor för branschen. SKVP står för en hög kompetens och är ett kvalitetsmärke i branschen. Alla medlemmar följer branschpraxis, är professionella och seriösa.

Svenska Kyl & Värmepumpföreningen (SKVP)

Nej till ROT-bedrägerier

Vi arbetar aktivt mot ROT-bedrägerier.Skattemyndigheten har för värmepumpsbranschen tagit fram riktlinjer för hur ROT-avdraget ska användas. Det är till exempel inte tillåtet minska priset på material för att öka arbetsinsatsen och på så sätt kunna få större ROT avdrag.
Därför rekommenderas schabloner vilka vi valt att implementera enligt de riktlinjer som SKVP föreslår.

Svenska Kyl & Värmepumpföreningen om ROT avdrag

Certifiering – INCERT

Installations CertifierinVi är certifierade av Installations Certifiering i Stockholm AB.g i Stockholm AB, INCERT, har en certifieringsverksamhet. INCERT är själva ackrediterade av Styrelsen för ackreditering och teknisk kontroll, SWEDAC. De som certifierat oss är mycket kunniga inom installationsområdet i bland annat bygg- och anläggningsbranschen.

Installations Certifiering i Stockholm AB – INCERT

 

Panasonic Pro Partner

Vi på TechNorth Energi är mycket stolta över äran att få vara Panasonic Pro Partner.
Det gör att vi kan erbjuda längre garanti än de flesta på Panasonics luftvärmepumpar. Panasonic är en av de absolut största på marknanden på både luft/luftvärmepumpar och på luft/vattenvärmepumpar.

Här kan du läsa mer om Panasonics långa garantier

se_propartners_logo16-14-years-warranty-sv

Åkersberga

Huvudkontor
Smedbyvägen 8
184 32 Åkersberga
Växel: +46 (0) 8 664 09 00
kontakt(at)tech-north.se

Stockholm

Lokalkontor
Torkel Knutssonsgatan 35
118 49 Stockholm
+46 (0) 8 664 09 00
kontakt(at)tech-north.se

Bergslagen/Västra Mälardalen

Lokalkontor
Tuna 10
731 13 Kolsva
+46 (0) 72 062 78 83
kontakt(at)tech-north.se