Om TechNorth Energilösningar AB

Om företaget

TechNorth Energilösningar AB började sin verksamhet under 1988 och har varit en del av Nortech-koncernen. Vi tillhandahåller marknaden – både privatpersoner och företag – med värmepumpar och sätter alltid kundens behov i främsta rummet.

Vår affärsmodell bygger på att erbjuda helhetslösningar även om vårt fokus ligger på värmepumpar. Det betyder att vi kan hjälpa dig från köp till installation. Vi försöker att alltid lösa kundens unika behov.

I dagsläget säljer vi majoriteten av marknadens största varumärken och vår strategi är att utmana värmepumpsmarknaden med konkurrenskraftiga priser.

Vi har tidigare hetat Nortech Energi men kommer framöver att jobba under varumärket TechNorth Energilösningar AB eftersom företaget inte längre ingår i Nortech koncernen.

Anledningar att välja oss

  • Egna installatörer/helhetsåtagande: Vi arbetar med egna erfarna installatörer för värmepumparna men också tillhörande VVS och entreprenad arbeten. Det gör att vi har ett äkta helhetsåtagande.
  • Långa garantitider: när du köper värmepump från oss vet du att du får hjälp om något händer. Läs mer om våra garantier.
  • Konkurrenskraftigt totalpris: P.g.a. egna installatörer och stora inköpsvolymer håller vi mycket konkurrenskraftiga priser.
  • Full certifiering: Vi har kylcertifikat Kat 1 från INCERT. Vi har också VVS och elbehörighet (bb1).
  • Fullt försäkrade: Vi har ansvarsförsäkring upp till 10 MSEK och entreprenadförsäkring hos IF.
  • Vi håller vad vi lovar: Vi passar tider och vi lovar bara det vi vet vi kan hålla.

Kontakta oss för fri rådgivning

Vi erbjuder ett brett utbud av olika värmepumpar och varumärken. Utifrån ditt uppvärmningsbehov tar vi fram en lösning som passar bäst. Använd formuläret nedan så hör vi av oss så snabbt vi kan.

Kontakta oss

Åkersberga

Huvudkontor
Smedbyvägen 8
184 32 Åkersberga
Växel: +46 (0) 8 664 09 00
kontakt(at)tech-north.se

Stockholm

Lokalkontor
Torkel Knutssonsgatan 35
118 49 Stockholm
+46 (0) 8 664 09 00
kontakt(at)tech-north.se

Bergslagen/Västra Mälardalen

Lokalkontor
Tuna 10
731 13 Kolsva
+46 (0) 72 062 78 83
kontakt(at)tech-north.se